Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/luckyl91/subdomains/en/httpdocs/wp-content/plugins/twpcal/post-types/cpt-location.php:1) in /home/luckyl91/subdomains/en/httpdocs/wp-content/plugins/custom-sidebars/inc/class-custom-sidebars-explain.php on line 55

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/luckyl91/subdomains/en/httpdocs/wp-content/plugins/twpcal/post-types/cpt-location.php:1) in /home/luckyl91/subdomains/en/httpdocs/wp-content/plugins/custom-sidebars/inc/class-custom-sidebars-explain.php on line 55
[:sl]O podjetju[:] - Lucky Luka

[:sl]O podjetju[:]

[:sl]LUCKY LUKA je vodilno slovensko podjetje na področju drsanja, rolanja (Šola rolanja in drsanja Lucky Luka), animacijskih programov in izvajanja celovitih projektov mobilnih drsališč.

Delujemo na področju programov rolanja, drsanja, športne animacije, organizacije športno-zabavnih prireditev ter izvedbe celostnih »ledenih« projektov doma in v tujini (projekti mobilnih drsališč, sankališč, ledenih prog ipd.). Za izvedbo poskrbi izkušena ekipa Lucky Luka, ki jo vodi Luka Klasinc, nekdaj profesionalni umetnostni drsalec, danes pa trener in pedagog, ki je zastopal Slovenijo na Zimskih olimpijskih igrah 1992 v Albertvilleu.

Podjetje združuje ljubitelje športa – strokovne sodelavce in strokovno usposobljene vaditelje rolanja in drsanja ter bivše in še aktivne umetnostne drsalce, ki s svojim znanjem in izkušnjami ustvarjajo raznovrstne športne programe. Del Lucky Luka je tudi drsalna skupina LUCKY LOOKERS ON ICE, ki izvaja vrhunske drsalne showe z bogato kostumografijo ter zvočnimi in svetlobnimi efekti doma in v tujini.

Lucky Luka pri svojem delovanju redno sodeluje s športnimi klubi in zvezami, vrtci in osnovnimi šolami, z Oddelkom za šport Mestne občine Ljubljana ter različnimi poslovnimi partnerji. Za podjetja organiziramo team buildinge in različne ledene dogodke na ključ.

Na področju mobilnih drsališč sodelujemo z nizozemskim podjetjem Ice-World, za katerega smo tudi edini uradni zastopnik za Jugovzhodno Evropsko regijo. Posebno zasnovana drsališča so energijsko učinkovita in okolju prijazna (okoljevarstveni certifikat ISO 14001), zato poleg tega, da omogočamo drsalne užitke ljudem vseh starosti po vsej Sloveniji in širše, ohranjamo tudi zdravo naravo za prihodnje generacije.

S kakovostnim programom že leta dokazujemo, da drsališče ni zgolj športni objekt, ampak odlično stičišče, priložnost za druženje, spoznavanje in zabavanje ljudi vseh starosti, na ledu in ob njem. Drsališče je s svojo pozitivno energijo stičišče športne rekreacije velikega družbenega pomena tako za ljubitelje zimske rekreacije, kot tudi za obiskovalce/gledalce vseh generacij. V zadnjih letih so smo z mobilnimi drsališči in programom na ledu omogočali drsalne užitke po vsej Sloveniji: v Ljubljani, Šoštanju, Kranju, Novem mestu, Trebnjem, Litiji, Novi Gorici, Bovcu, Lipici, Portorožu (na plaži in v Avditoriju), Ankaranu, Čateških toplicah in še marsikje.

[:]

Smo ekološko odgovorni - imamo eko certifikat Smo družinam prijazni - štejejo izkušnje Smo družbeno odgovorni - postani za en dan